Bestyrelsesmedlem
Trine Toftlund
Præsentation
Jeg hedder Trine. Jeg bor i Tappernøje. Jeg er startet i bestyrelsen i 2020. Jeg vil gerne være med i bestyrelsen, fordi jeg synes, at det er vigtigt at bakke op om en lokal klub med plads til hele familien. Jeg har selv 4 drenge, som svømmer eller har svømmet i klubben.
Dorthe Vistisen
Præsentation
Jeg har været medlem af bestyrelsen i Fladså Svømmeklub siden 2009 og har været svømmeklubbens kasserer fra sommeren 2012.
Jeg har selv svømmet i Fladså Svømmeklub i rigtig mange år, samt været instruktør i omkring 6 sæsoner.
Ingrid Dundorf Sørensen
Præsentation

Jeg hedder Ingrid, og har været medlem af bestyrelsen siden 2011. Jeg har sagt ja til udfordringen fordi jeg gerne vil være med til at skabe en klub for hele familien. Det er spændende, at danne rammerne om en sund klub med dygtige trænere.

Mine børn har begge gået til svømning i klubben siden de var små.

Mette Preus
Præsentation
Jeg hedder Mette Preus, bor i Næstved og har siddet i bestyrelsen siden 2015.
Jeg har 2 børn fra 2004 og 2007, som svømmer i klubben.
Jeg sidder i kommunikations teamet og er med til vedligeholdelse af hjemmesiden m.m.