Bestyrelsesmedlem
Flemming Jensen
Nana Hjort
Præsentation
Jeg hedder Nana, og har været med i bestyrelsen siden juni 2022. Som bestyrelsesmedlem vil jeg gerne være med til at bakke op omkring vores lokale svømmeklub, så den forhåbentlig også er her om mange år.
I bestyrelsen har jeg administrative opgaver, især opgaver knyttet til indkøb.
Trine Toftlund
Præsentation
Jeg hedder Trine. Jeg bor i Tappernøje. Jeg er startet i bestyrelsen i 2020. Jeg vil gerne være med i bestyrelsen, fordi jeg synes, at det er vigtigt at bakke op om en lokal klub med plads til hele familien. Jeg har selv 4 drenge, som svømmer eller har svømmet i klubben.
Dorthe Vistisen
Præsentation
Jeg har været medlem af bestyrelsen i Fladså Svømmeklub siden 2009 og har været svømmeklubbens kasserer fra sommeren 2012.
Jeg har selv svømmet i Fladså Svømmeklub i rigtig mange år, samt været instruktør i omkring 6 sæsoner.
Ingrid Dundorf
22555465

Jeg hedder Ingrid og jeg har været med i bestyrelsen siden 2011. Jeg hjælper med de administrative opgaver i klubben, og har primært kontakten til klubbens instruktører og hjælpetrænere.

Suppleant
Mette Gugliotta
Præsentation
Jeg hedder Mette og er ny i bestyrelsen.Fladså Hallen blev i sin tid bygget på “min fædrene jord” og jeg har stor interesse i at vores lokalområde fortsat skal være et godt sted at være i for alle generationer.Alle mine 3 børn har været aktive i svømmeklubben og jeg har dyrket Aqua fitness i mange år.Glæder mig til at tage del i aktiviteterne så det bliver endnu bedre at bo i Mogenstrup og omegn.
Michael Grand
Steen Jensen
Præsentation
Jeg er nyt medlem, som suppleant til Fladså Svømmeklubben Bestyrelse, og glæder mig til at hjælpe både instruktører/hjælpetrænere og svømmere.
Mit motto er "det skal være sjovt at dyrke sport”.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle