Instruktør
Alexander Pommer
Beskrivelse
Jeg hedder Alexander Pommer og er født i 2002. Jeg har arbejdet i svømmehallen siden 2017 og har børnehold i det lille og det store bassin og på forskelige niveauer.
Jeg går i 2. g på stx og spiller fodbold i FK Sydsjælland. Jeg lægger vægt på, at vi har det sjovt og godt med hinanden til svømmetræningen.
Kirsten Kähler
Hej.
Mit navn er Kirsten, jeg bor i Karrebæk.
Jeg er træner på Aqua Fitness hver anden onsdag. Jeg glæder mig til at se alle til sjov bevægelse i vand.
Klara Andersen
Beskrivelse
Jeg hedder Klara og bor i Næstved, jeg glæder mig til at lære børnene at svømme på en sjov men lærerig måde.
Jeg mener det er vigtig at kunne svømme og jeg vil gerne give børnene gode stunder i vandet.

Marie Hansen
Hej :)

Mit navn er Marie Hansen, jeg går på Næstved handelsskole på ZBC i Næstved, her bliver jeg student i 2023.

Jeg startede i Fladså svømmeklub da jeg var 3 år, og gik der til jeg var 13 år. Efterfølgende har jeg svømmet på et elitehold, i omkring 3 år.  Jeg har også gået på efterskole, hvor jeg også svømmede elitesvømning. Her begyndte jeg at træne op ti DM, men der kom desværre corona nedlukning, så nu vil jeg gerne have fuld fokus på at lærer fra mig. Jeg har gerne ville være svømme instruktør siden jeg var 5 år, da jeg har denne store passion for svømning, og alt der foregår i vand. Jeg har en vis erfaring med at hjælpe børn med at lærer at svømme, eller blive bedre til det. Har også hjulpet en del børn som har været utrygge med vand. Jeg holder meget af børn, og jeg vil gerne være med til at andre børn får en ligeså god oplevelse hos os, som jeg selv fik. jeg ser frem til en ny sæson, med en masse gode stunder.
Michelle Hansen
Beskrivelse
Jeg hedder Michelle og er fra 2004.
Jeg startede med at gå til svømning som baby på mor, far og barn holdet her i klubben og derefter har jeg svømmet lige siden. Jeg startede som hjælpetræner her i klubben i 2018. Jeg har både været på hjælpetrænerkursus og instruktør uddannelsen.

Jeg elsker at se børnene glade og se deres udvikling fra gang til gang. Jeg glæder mig til at bruge en masse timer i svømmehallen med børnene.
Mille Kramer
Niclas Munksgaard
Beskrivelse
Mit navn er Niclas, jeg bor i Mogenstrup.
Jeg startede i 2017 som hjælpetræner og er efterfølgende blevet uddannet til svømmeinstruktør. Jeg syntes det er spændende at se børnenes fremskridt og deres glæde, når de lærer de forskellige teknikker i svømningen.
Roald Roden
Beskrivelse
Jeg hedder Roald, jeg bor i Vordingborg. Jeg har baggrund som konkurrence svømmer. Den viden jeg har om svømning, benytter jeg mig til at hjælpe unge og børn til at forbedre deres svømme teknik. Jeg skaber en tryg stemning under min træning og får alle med så de ved hvad der skal ske.
Carolline Hansen
Beskrivelse
Jeg hedder Carolline Hansen og bor i Næstved.
Jeg har været instruktør i mange år, og har lige haft en lille pause, men kommer stærkt tilbage igen.
Jeg elsker at ha med børn at gøre, se dem lykkes og få nogle sejre.
Til dagligt sidder jeg på kontor hos DHL som elev
Mette Lise Pommer
Beskrivelse
Jeg hedder Mette-Lise Pommer og har været tilknyttet Faldså Svømnmeklub en lang årrække.
Jeg har børnehold, hvor vi træner bravt og har det sjovt. Jeg har et hold for aquadamer sammen med Kirsten, hvor vi går til den med konditionstræning og styrker vores muskler og har det fornøjeligt.
Lisbeth Andersen
Beskrivelse
Jeg hedder Lisbeth og har undervist rigtig mange børn som har valgt at lære at svømme i Fladså Svømmeklub.

Børn som får lov at lege sig til tilvænning af svømmearter har større mulighed for at blive gøde svømmer og det er det vores små poder elsker. Derfor uden at børn ved det, er det fra første dag de træder ned i vandet starten på at blive en god svømmer.
Igennem legen bygger jeg grundteknikken ind og ikke mindst bare at være tryg i at begå sig i vandet. Dykke, boldspil, og så småt leg med de 4 svømmearter er det året bæger præg af.
Det skal være sjovt at gå til svømning!
Jakob Ole Larsen

Hjælpe instruktør
Anna Skjoldager Lundby
Hej.
Jeg hedder Anna Skjoldager Lundby og til daglig er jeg studerende på ZBC i Næstved, hvor jeg bliver student i 2023.
Jeg har været hjælpeinstruktør siden 2018 og har også selv gået til svømning i svømmeklubben siden jeg var helt lille.
Svømning har altid været en stor del af mit liv, og jeg glæder mig til også at gøre det en del af andres
Anna-Alberte Bajon
Beskrivelse
Jeg hedder Anna-Alberte og er 14 år gammel(født 2006). Jeg går på Fladsåskolen.
Jeg holder selv meget af at svømme og har gået til svømning i 8 år - de sidste 6 år i Fladså svømmeklub.
Jeg kan godt lide at lære fra mig og jeg glæder mig til at være sammen med en masse glade børn.
Cecillia Skaarup Gro Petersen
Beskrivelse
Jeg hedder Cecillia, jeg er fra 2007.
Jeg har svømmet fra jeg var ganske lille og altid været glad for at svømme.
Jeg glæder mig til, at hjælpe nye svømmere med en god start og hjælpe øvede svømmere til at blive bedre.
Frej Laursen
Beskrivelse
Jeg hedder Frej og er født i 2007. Jeg går på Fladsåskolen. I min fritid går jeg også til karate og bruger tid med mine venner og familie.
Jeg har selv selv lært at svømme i Fladså Svømmeklub og glæder mig til at give min erfaring videre.
Marcus Nielsen

Jeg hedder Marcus Nedergaard Nielsen

Jeg bor i Brøderup med mine forældre og mine søskende.

I min fritid kan jeg godt lide at spille computer og være sammen med venner og familie.

Rasmus Leen Olsson
Beskrivelse
Jeg hedder Rasmus og kommer fra Næstved af.
Jeg har selv svømmet i mange år.
Jeg mener, at det er vigtigt at kunne svømme, så derfor er jeg rigtig glad, for at kunne lære det jeg ved om svømning videre.

William Skaarup Grot Petersen
Beskrivelse
Jeg hedder William, jeg kommer fra Brøderup af.
Jeg har gået til svømning i mange år, så jeg er blevet en forholdsvis stærk svømmer og jeg vil rigtig gerne lære fra mig.
Så glæd jer til at svømme sæsonen begynder.