Velkommen til Fladså Svømmeklub

Vi starter ny svømmesæson i uge 36, der er åbent for tilmelding.

Fladså Svømmehal har været under ombygning i det seneste år og vi glæder os til at byde gamle og nye medlemmer indenfor i en flot renoveret svømmehal.

Hvis åbningen af svømmehallen skulle blive forsinket, så er vi klar til at kompenserer enten ved forlængelse af sæson eller tilbagebetaling af kontingent.

Bestyrelsesmedlemmer søges, se mere under Job menuen.

Bassinprøve

Jer og jeres børns sikkerhed ligger os meget på sinde. Alle vores instruktører og hjælpe-instruktører tager DGI bassin prøve hvert år. I er velkomne til at skrive hvis I har forslag eller bekymringer.

TILMELDING NYE MEDLEMMER

OPRET MEDLEM:
  1. HUSK det er svømmerens (medlemmets) navn og info
  2. Når alt er udfyldt – tryk: OPRET PROFIL
  3. VIGTIGT! Under mobilnr. skal det være til mor eller far hvis medlemmet ikke er myndig
  4. Sæt evt. medlemmets mobil nummer under ekstra mobil
  5. DER SKAL OPRETTES EN PROFIL PR. SVØMMER!

Vi gør for en god ordens skyld opmærksom på vores betingelser (øverst th. under "Om os".),hvor der blandt andet står:

Der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

Hvis I får brug for hjælp kan vi kontaktes på

Mail eller telefon 22555465

Ved holdskift: Oplys venligst nuværende og nyt hold nummer. Eksempelvis hold 62 til hold 59.

NYTTIGE LINKS

Nyheder - Vis alle